/nginx/o/2019/03/15/11867300t1h78b5.jpg)
Sage reisija Harrison Jacobs, kes ainuüksi eelmise aasta jooksul ööbis rohkem kui 300 erinevas majutusasutuses, avaldas väärt nipi, mille abil saab kõige lihtsamini kontrollida, kui tõsiselt toateenijad oma töösse suhtuvad.
Sage reisija Harrison Jacobs, kes ainuüksi eelmise aasta jooksul ööbis rohkem kui 300 erinevas majutusasutuses, avaldas väärt nipi, mille abil saab kõige lihtsamini kontrollida, kui tõsiselt toateenijad oma töösse suhtuvad.
Esimene asi, mida Jacobs hotellitoas kontrollib, on vee- või kohvikeetja − kas on märgata hallitust või roostet? «Kui neid [köögitehnikat] regulaarselt ei puhastata − äädika, mitte lihtsalt veega − muutuvad need kiiresti rõvedaks,» sõnas mees.
Kuna veekeetjat ja kohvimasinat on üsna tüütu puhastada, ei pööra osa toateenijaid neile erilist tähelepanu. Köögitehnika seisukorra põhjal võib teha järeldusi ka ülejäänud toa kohta. Kui ikka veekeetja on laitmatult puhas, on toateenija ilmselt samasuguse hoolega kraaminud ka ülejäänud tuba.