Mehe mure: kas ma olen mölakas, kuna esitasin kogukale kaasreisijale rahanõude?

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shutterstock

Üks lennureisija ei olnud selle üle sugugi õnnelik, kui tema kõrvale istus rasvunud mees, kes oma istmele ära ei mahtunud.

Mehe sõnul hõivas kaasreisija vähemalt kolmandiku ka tema istmest. «Olin tema vastu surutud ja mul oli väga ebamugav,» meenutab reisija. Mees andis oma rahulolematusest lõpuks ka pingikaaslasele teada, kuid olukord sellest ei muutunud.

Asjaoludest teavitati ka lennusaatjat, kes ütles kogukale reisijale, et juhul, kui too ei leia kedagi, kes on nõus tema kõrval istuma, peab ta kahe koha eest maksma. Reisija, kes esialgse kaebuse esitas, nägi seejärel, kui häbi tema kaaslasel hakkas. 

«Ma ütlesin talle, et olen nõus olukorda taluma, kui ta annab mulle 150 dollarit,» sõnas ebamugavust kannatav mees. Kaasreisija jaoks tundus see meeldiv lahendus olevat, kuna ta maksis mehele kohe.

Teisi reisijaid aga hakkas mehe teguviis häirima. Ta kuulis kommentaare, et on tõeline mölakas, kuna võttis selle raha vastu. Meest jäi see juhtum ilmselt painama, kuna hiljem postitas ta küsimuse «Kas ma tõesti olen mölakas?» ka Redditisse. Mida arvad sina, hea lugeja?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles