Noroviirus kruiisituristidele armu ei anna: lõbureis lõpeb oodatust varem

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Alles eelmisel nädalal kirjutasime teguritest, mis kruiisituriste kõige enam ohustavad. Nüüd ongi Royal Caribbeani uhke kruiisilaev sunnitud varem tagasi pöörduma, kuna kõigi pardalolijate tervis on ohus.

Noroviiruse sümptomid on ilmnenud juba rohkem kui 270 reisijal. Viirusepuhang sai maailma ühe suurima laeva Oasis Of The Seas pardal alguse kolmapäeval, kui laev jõudis Jamaikale, vahendab news.com.au.

Laeva pardal on ligi 9000 inimest. Kuna noroviirus levib väga kiiresti, naaseb kruiisilaev oma kodusadamasse päev varem. Royal Caribbeani esindaja sõnul võimaldab varasem naasmine laeva põhjalikult puhastada ja desinfitseerida. Ühtlasi saavad reisijad piletiraha tagasi.

Reisijatele pakuvad abi laeva meditsiinitöötajad, kes ühtlasi annavad ka hügieenialast nõu, kuidas viiruse levikut takistada. Kellelgi pole lubatud laevast lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles