Maailmaränduri päevik: palavikuvärinate saatel kunagisse maailma mõrvapealinna

, Maailmarändur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Treyga hüvasti jätmas
Treyga hüvasti jätmas Foto: Risto Prii

Ei ole lihtsalt alanud mu reis Lõuna-Ameerikas. Leidsin jällegi ühe maanteeäärse motelli, kus omanikega hispaania keelt purssisin. Lõpuks anti mulle mingit kohalikku medikamenti ja hommikul söödeti ka kõht tasuta täis. Vaikselt tundsin ennast paremini ja päev algas kohe rõõmsamalt, kirjutab jalgrattaga ümber maailma rändav Risto Prii.

Õnnelikult Cartagenasse jõudnud, oli järgmiseks ülesandeks rattad tagasi saada. Niisiis esimese asjana järgmisel hommikul saime kapteniga kokku. Rõõm oli tõdeda, et rattad ilusti neljapäevase merereisi vastu olid pidanud ja miskit purunenud ei olnud.

Otsustasime veel päeva kohapeal veeta ja ümbrusega tutvuda. Cartagena vanalinn on üks ilusamaid, mida olen näinud. Boonusena olid hinnad Kolumbias palju odavamad kui Panamas. Õhtul käisime hosteli rahvaga kohalikke tänavamuusikuid ja artiste kuulamas ja vaatamas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles