Need neli toitu on ainsad, mida lennukipardal süüa võib (1)

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Artikli foto
Foto: Jaromir Chalabala / PantherMedia / Jaromir Chalabala / Scanpix

Sõnu «lennukitoit» ja «maitsev» kasutatakse harva samas lauses. See aga ei tähenda, et peaksid lennukipardal nälgima.

Kulinaariaeksperdi Fritz Grossi sõnul võib lennureisi ajal rahuliku südamega tellida nii hautist kui praetud riisi, sest need maitsevad hästi isegi lennukipardal. «Me võime hautist üha uuesti ja uuesti üles soojendada, kuid see jääb ikka hautiseks,» rääkis Gross.

Praetud riis, köögiviljad ja rasvased kalad on samuti hea valik, kuna need toidud suudavad säilitada oma niiskustasakaalu, vahendab House Beautiful.

«Meie peamiseks mureks on tegelikult toiduohutus,» lisas Gross. «Me ei tohi ühtegi riski võtta, sest lennufirma võidakse väga lihtsalt kohtusse kaevata. Sellepärast ei tule punane liha kõne allagi ning kala ja kana peab küpsetama täpselt õige temperatuurini.»

Tagasi üles