Lendamine pühade ajal: kuidas saada parima hinnaga pilet

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: matej kastelic / PantherMedia / Scanpix

Jõulude ajal võivad lennupiletid olla väga kallid, sest paljud inimesed tahavad pühadeks koju lennata. Kas ka sinul on plaanis järgmisel kuul lennata? Kui jah, siis tasub lugeda eksperdi avaldatud nõuandeid, mis aitavad leida lennupiletid võimalikult hea hinnaga.

Jõulude ajal lendamine on kallis, kõige kõrgemad on hinnad tavaliselt reedesel päeval enne jõule, sellel aastal langeb reede 21.detsembrile. Samal ajal kui mõned inimesed kasutavad pühade aega selleks, et lennata kaua oodatud puhkusele, siis teised lendavad koju, et veeta aega oma perekonnaga.

On olemas mõned lihtsad viisid, mis aitavad muuta pühade ajal lendamise natukene odavamaks. Nippe jagab Flightgiftcards looja ja direktor Loes Daniels.

Telli teavitused e-mailile

Soovitud lendudel tasub hoida silma peal ning jälgida, millal on kõige soodsam pilet ära osta. Loes annab nõu: «kui sa tead kuhu ja kust sa reisid, siis seadista nii, et hindade kukkudes tuleks sulle e-mailile koheselt teavitus. Selline asi võib toimuda tavaliselt teisipäeva ja laupäeva vahel.»

Kesknädala otsingud

Broneerides lennu kesknädalaks, saab vältida kõrgustesse tõusvaid hindu. Ka esmapäeval ja teisipäeval lendamine on palju odavam kui nädalavahetusel, eriti kallis on lennata laupäeval.

Proovi väiksemaid lennujaamu

Hinnad võivad olla teistsugused, kui valid lennu väljumiseks teise koha. Kaalu lendamist väiksemast või väiksemasse lennujaama, sest tihti on kohalikud väikesed lennujaamad suurtest palju odavamad. Samuti tekitavad väiksemad lennujaamad vähem stressi, sest need ei ole nii ülerahvastatud.

Samuti tasub kaaluda tavapärasest erinevate lennufirmade kasutamist. Seda seetõttu, et riigid tähistavad pühasid erinevatel aegadel ja seetõttu võivad sinu soovitud ajal olla seal paremad pakkumised.

Valige ebamugav lend

Reisijad, kes ei ole ajaliselt piiratud, võivad ebamugavatel aegadel väga palju säästa. Mida ebamugavamad on lennuajad, seda odavam on lend. Kui sa oled valmis ärkama kell neli öösel või tegema mitu vahemaandumist, siis võid sa jõulude ajal üsna palju raha kokku hoida. Kui sa sellisteks asjadeks valmis pole, siis ole valmis lennupiletitele suuri summasid kulutama või kaalu üldse mitte lendamist.

Allikas: express.co.uk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles