Viis reisilugu, mis ajavad sind naerma

Reisile.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Mõnikord ei lähe reisides asjad nii nagu plaanitud. Me kõik oleme reisides puutunud kokku ootamatustega, mõnikord on need head ja mõnikord halvad. Mõndade taoliste apsakate puhul pole tihti muud teha kui maha istuda ja naerda.

Üks isa tahtis filmida Vegase reisi, aga filmis terve aja ainult oma nägu.

Iirlane Joseph Griffin tõmbas internetis tähelepanu sellega, et ta oli sattunud segadusse oma poja GoPro kaamera kasutamisel. Selle asemel, et jäädvustada reisi Las Vegasesse, oli mees terve aeg filminud enda nägu. Seega olid tal reisist mälestuseks vaid lähivõtted oma näost. Tema poeg laadis selle naljaka video Youtube keskkonda.

Kutt, kes purjuspäi broneeris lennu Riosse

Pärast eelneval ööl pidutsemist ärkas 24-aastane Šotimaalt pärit Jamie Ather üles ja avastas, et ta on broneerinud lennukipileti Riosse. Selle asemel, et purjuspäi tehtud viga kahetseda, otsustas mees, et läheb sellele imelisele reisile. 

Tüdruksõbrast lahku läinud mees võttis puhkusele kaasa sama nimega võõra

Jordan Axanil oli unistuste reis broneeritud koos oma tüdruksõbraga, aga kahjuks läksid nad enne reisi toimumist lahku. Mehe lahendus olukorrale? Leida teine Kanada tüdruk, kellel oleks sama nimi.

Õpilane muutis oma nime, et ei peaks lennupileti vahetamise tasu maksma

Odavlennufirmadele meeldib võtta varjatud tasusid, kust vähegi võimalik. Lennupileti muutmine ei ole selles osas erand. Kui Adam Armstrong sai teada, et tema tüdruksõbra isa broneeris talle lennupileti nimega Adam West, mis on naljaga tema nimi Facebookis, siis tegi ta midagi ebatavalist. Ta muutis oma nime ära, et ei peaks Ryanairile maksma 220 naela.

Lennuk pöördus haisva väljaheite pärast tagasi

Lennuk pidi lendama Dubaisse, mis tähendanuks seitset tundi lendu. Kohutava haisu pärast pöördus lennuk tagasi pärast 30 minutit õhus olekut. Kuna järgmine lend läks alles 15 tunni pärast, siis paigutati reisijad hotelli, vahendab roughguides.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles