Prints Charlesi ebatavaline viis oma poegade puhkusereisi sisustamiseks

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pixabay

Prints Harry ja prints William on kuningiliku perekonna liikmed ja seda arvesse võttes pidid nad noorena puhkusereisil olles tegema midagi üpriski ebatavalist.

Prints Charles, keda teatakse kui keskkonnast hoolivat inimest, pani oma kaks poega puhkusereisil tegema midagi sellist, millest nii mõnigi laps koheselt keelduks. Nimelt pidid noored printsid Norfolkis puhkusel olekul tegelema prügi korjamisega. Selline asjaolu paljastati dokumentaalfilmis, kus prints William ja Harry räägivad oma isast, kes on Inglismaa troonipärimisjärjekorras esimene.

Prügi korjamises ei näinud noored printsid midagi ebatavalist, nad olid veendunud, et kõik teised peavad puhkusel olles sama tegema, kirjutab express.co.uk.

Harry ütles dokumentaalis, et järgib siiani lapsepõlves isalt saadad eeskuju. Kui prints Harry nüüd välja jalutama läheb ja midagi maas vedelemas näeb, siis ta korjab selle üles. Prügi üles korjamine on printsi sõnul temasse «sisse programmeeritud».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles