Purjakil pagasikäitleja jäi lennuki pagasiruumi magama ning avastati alles pärast lennuki maandumist

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
American Airlinesi lennuk
American Airlinesi lennuk Foto: Bayne Stanley / ZUMAPRESS.com/Scanpix

Möödunud laupäeval jäi Kansases American Airlinesi pagasikäitleja tööpostil olles lennuki pagasiruumi magama. Purjus töötaja avastati pagasiruumist alles pärast lennuki sihtkohta Chicagosse jõudmist.

Purjus töötaja leiti pagasiruumis magamast pärast seda, kui lennuk oli Chicago lennujaamas oma väravasse jõudnud ning pagasit hakati maha laadima, kirjutas väljaanne Kansas City.

Terve tunni aja pikkuse lennu pagasiruumis veetnud töötaja õnneks viga ei saanud, kuna American Airlinesi andmetel on nende pagasiruumis nii küte kui ka õhusurve regulatsioon.

Chicago politsei esindaja Anthony Guglielmi sõnul ütles mees politseile, et ta oli olnud purjus ja magama jäänud. Töötaja saadeti tagasi Kansasesse ning hetkel talle mingit karistust määratud ei ole.

Napsutanud pagasikäitleja on Piedmont Airlinesi töötaja, kes teenindas parajasti American Airlinesi lendu AA363. Mees jäi pagasiruumi magama pärast eelmise lennu pagasi maha laadimist. Sellel lennul uut pagasit peale ei laaditud, mistõttu tukastas mees tühjas ruumis.

«Meie esmane prioriteet on kindlaks teha, et Piedmonti töötajaga on kõik korras,» selgitas American Airlinesi esindaja. 

«Ta ei soovinud Chicagosse jõudes meditsiinilist abi ning me oleme tänulikud, et ta ei saanud ühtegi vigastust,» lisas esindaja.

Lennufirma esindaja kinnitas, et nad on sellise tõsise vahejuhtumi aset leidmise pärast mures ning uurivad täpsemalt, kuidas see sai juhtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles