Vahemere huvireisil haigestuti massiliselt, sajad reisijad said kõhulahtisuse ja oksendasid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Caro / Insa Korth / Scanpix

Luksuslik Vahemere-reis muutus tõeliseks õuduseks, kui laeval levinud viirus ligi 300 reisijat jalust niitis.

Mööda Vahemere riike reisinud ristluslaeva Aida Primasse sattus 22. septembril Mallorca saarelt Palma linnast väljudes viirus, mis põhjustas sadadele reisijatele kõhulahtisust ja oksendamist, kirjutas Daily Mail.  

Kuigi kruiisilaev oli teel sihtkohtadesse nagu Korsika, Rooma, Firenze ja Barcelona, pöördus laev pärast reisijate massilist haigestumist tagasi Mallorca saarele. Pardal olnud arstid ei suutnud nii paljude haigetega tegeleda ning käskisid kõigil haigestunutel oma kajutis püsida. Laeva töötajad tõid haigetele kajutisse vett ja saia.

Saksa väljaande Bild andmetel hakkasid esimesed reisijad end halvasti tundma pärast bussiekskursiooni Palmal.

Kui bussis olnud reisijad kruiisilaeva naasid, kandus viirus kiirelt ka teistele reisijatele ning paljud haigestunud pidid ootama suisa viis tundi, enne kui nad arstile jõudsid.

Pärast Palmasse naasmist viidi kõik reisijad väidetavalt linnast välja maapiirkonda, kus neil paluti oodata oma kojulende. Paljud reisijad siiski keeldusid ootamast ning ostsid kohe tagasilennu.

Aida Prima kruiisilaeval on 12 restorani, 14 baari ja kohvikut ning see mahutab üle 3000 reisija. 

Hiljuti tabas haiguslaine ka sama laevafirma teist ristluslaeva Perlat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles