Video: lennujaama töötajad jäid pagasi loopimisega vahele

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Hongkongi rahvusvahelises lennujaamas jäid möödunud neljapäeval videolindile Cathay Pacificu lennu pagasikäitlejad, kes reisijate meelehärmiks loopisid pagasit üsna armutult.

37-sekundilises videos on näha, kuidas töötajad pilluvad kohvreid, pappkarpe ning ka kergesti purunevaid esemeid sisaldavat pagasit, kirjutas news.com.au.

Reisija nimega Marcela Fernanda Solis Walker oli just maandunud Xiamenist Hongkongi suundunud lennuga, kui ta nägi pagasikäitlejate hoolimatut käitumist. Walker filmis pagasi loopimise üles ja laadis video siis Facebooki, kus see sai kiirelt üle 5,7 miljoni vaatamise.

«Nii koheldakse meie armastatud pagasit,» kirjutas naine video juurde. Pärast seda, kui video sedavõrd palju tähelepanu sai, ütles ta intervjuus väljaandele South China Morning, et tal ei olnud mingit kavatsust töötajatele probleeme tekitada. 

«Ma tahtsin ainult, et inimesed oleksid olukorrast teadlikud,» selgitas ta.

Sotsiaalmeedia on aga teatavasti armutu ning pagasit loopinud lennujaamatöötajaid sõimati postituse all laisaks ja vastikuks.

«Neid peaks sealt ettevõttest vallandama, kuna nad ei suuda selles ametis korralikult töötada,» kirjutas üks Facebooki kasutaja. Teine lisas, et ta loodab väga, et nende meeste tööandja on seda videot juba näinud.

Hongkongi lennujaama pagasikäitlemise teenusepakkuja esindaja sõnul on ettevõte videot näinud ning tegeleb probleemiga.

«Me palume siiralt vabandust meie kliendiks oleva lennufirma reisijatelt selle juhtumi pärast,» sõnas esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles