Eesti «Digitaalsesse suitsusauna» kogunevad tõelised reisimaailma tipud

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Rahvusvahelisel turismipäeval 27. septembril korraldab Visit Estonia Tallinnas  intrigeeriva pealkirjaga turismikonverentsi «Digitaalne suitsusaun.»

Kuna tegemist on Eesti sünnipäeva-aastaga, on traditsiooniline konverents seekord erilisem ja pidulikum ning kohale on meelitatud tõelised maailma turismitipud.

Turismiteemadel jagavad kogemusi ja arvamusi:

• Islandi turismiamet sellest, millise piirini ja kuidas väikese riigina külastajaid meelitada;

• rokkstaariks kutsutud Magnus Lindkvist tuleviku plaanimisest ja ebatraditsioonilisest mõtlemisest;

• National Geographicu ajakirjanik, rohkem kui sajas riigis rännanud Doug Lansky, kelle nõu tahavad kuulata ettevõtted ja sihtkohad üle maailma – Google Travelist Amadeuseni;

• James McCabe hüüdnimega The Story Doctor, kes on spetsialiseerunud loojutustamisele ärimaailmas tutvustab konverentsil loo rääkimise uusi tahke;

• Henrik Hololei, Euroopa Komisjoni transpordi peadirektoraadi peadirektor, ning Mikko Turtiainen, Finnairi müügijuht prognoosivad tehnoloogiat ja transporti 

Kuna konverentsil on tõlge nii inglise keelest eesti keelde kui ka vastupidi, siis sobib see nii eestlastele kui ka välismaalastele.

Õhtusel turismigalal Estonia teatris annavad erialaliidud kätte auhinnad neile, kelle panus on olnud märgatav praeguste rekordiliste turisminumbriteni jõudmisel. 

Huvilised saavad konverentsile registreeruda SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles