Välisministeerium soovitab Bangkokki reisimist vältida

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üleujutus Bangkokis Lat Phrao linnaosas.
Üleujutus Bangkokis Lat Phrao linnaosas. Foto: SCANPIX

Välisministeerium soovitab vältida Tai pealinna Bangkokki reisimist, kuna mitmed linna äärealad on tugevalt üle ujutatud ning võivad halvimal juhul kuni meetrise veekihi alla jääda.

«Hetkel on suur oht, et suurvesi ujutab üle terve Bangkoki südalinna ja et linna läbiv Chao Phraya jõgi  tõuseb üle kallaste. Puudus võib tekkida puhtast joogiveest!» hoiatab ministeerium.

Bangkokki suundujatel soovitatakse võimalusel kasutada siselende ning reisida kohe edasi Lõuna-Taisse. Eesti aukonsul Tais soovitab edasi sõita näiteks Samuisse, Trangi, Phuketi või Chiangmaisse.

Peatatud on kõik Don Muangi lennuvälja kommertslennud, Bangkoki Suvarnabhumi lennuväli tegutseb tavapäraselt.

Ohutu on külastada Pattayat, ka sinna viiv kiirtee on tulvadest vähe mõjutatud.

Samas rõhutab ministeerium, et kogu riigi tööstus, infrastruktuurid ja tehnorajatised on tugevalt kannatada saanud seoses Tais juba kolmandat kuud vältavate suurte üleujutuste, äkktulvade ja maalihega riigi põhja- ja kirdeosas, Ayutthaya provintsi Pojana piirkonnas ning pealinnas Bangkokis.

Detailsema reisiinfo leiab välisministeeriumi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles