Relvastatud politsei viis haige vanahärra Easyjeti lennult minema

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee ja teemaveebide osakonna juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Paul Hanna / REUTERS/Scanpix

Lennul Amsterdamist Londonisse tekkis sõnelus pensionile läinud ja vigastatud jalaga endisest arstist reisija ning lennusaatjate vahel. Konflikt päädis vanahärra lennukist eemaldamisega.

Airlive vahendab, et 72-aastane Sam Ramsay Smith oli teel Amsterdamist Londoni Gatwicki lennujaama. Londonis pidi teda ootama ravi, kuna mees kannatab seisundi all, mis teeb liikumise keeruliseks.

Oma vigastuse tõttu oli ta maksnud lisaks 27 naelsterlingut (30 eurot), et tagada jalgade jaoks lisaruum. Pardale jõudes avastas ta aga, et koht on juba võetud ning sellest tüli alguse saigi.

Kui Smith kaebas, et tema koht 1E on võetud, teatanud kapten: «Lahkuge lennukist, mulle ei meeldi teie suhtumine.» Seejärel tulid pardale relvastatud politseinikud, kellest üks oli Smithile öelnud: «Kas te kavatsete vastu hakata?» Mees vastanud: «Kas paistab, nagu ma oleksin selleks võimeline?»

Vanahärra viidi lennukist välja ja ta oli sunnitud Londonisse lendama järgmisel päeval.

Easyjeti esindaja aga kinnitab, et mees oli agressiivne ning kapten püüdis olukorda lahendada, pakkudes kaht teist istet, millest mees keeldus. Ka olla mees väidetavalt kätega lennusaatjale kallale läinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles