Pühade ajal jätkub Soomes reisimiseks vaid bussipileteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lehtikuva

Soome riikliku raudteefirma VR ning lennufirma Finnair teatel ei jätku neil hoolimata siseriiklikele lisaväljumistele pühade ajaks enam pileteid.


VRi teatel lisasid nad pühade ajaks Lõuna-Soome ja Lapimaa vahelisele liinile nii magamis- kui autovaguneid, kuid kiired päevad on tulekul ning järel on vaid mõned üksikud kohad, kirjutab

YLE News

.



Finnairi sõnul on neilgi riigisisesed lennud pühadeks peaaegu välja müüdud ning eriti populaarsed sihtkohad on Põhja-Soome suusakuurortid Kittimä ja Kuusamo.



Lennufirma soovitab lennujaama saabumiseks piisavalt aega varuda, kuna pühade ajal on nii reisijaid kui pagasit tavalisest rohkem.



Bussifirma Matkahuolto soovitab teisipäeval 23. detsembril nendega reisida sooviijatel broneerida piletid esmaspäeva päeval kella kaheks, sest nii on neil võimalik võtta kasutusele lisabusse.



Hinnangu kohaselt reisib pühade ajal Helsingi bussijaamast erinevatesse Soome paikadesse ligi 40 000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles