Uuring: see iseloomuomadus on reisikaaslase juures kõige ihaldusväärsem

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Doug Hansen / San Diego Union-Tribune/TNS/Sipa USA/ Scanpix

Hiljuti 2000 ameeriklase seas läbi viidud küsitluses selgus, mis iseloomuomadust hinnatakse reisikaaslase juures kõige enam.

Kõige ihaldusväärsem iseloomuomadus, mida reisikaaslases hinnatakse, pole õnneks kuigi harvaesinev.

Curio Collection by Hilton poolt läbi viidud uuringu kohaselt vastas tervelt 64 protsenti, et ideaalne reisikaaslane peaks olema uudishimulik, kirjutas Travel+Leisure. 65 protsenti vastanutest pidas parimaks reisikaaslaseks oma abikaasat või partnerit ning 25 protsenti eelistas reisida üksinda.

Uuringus osalejad kirjeldasid ka seda, kuidas uudishimu motiveerib nende reise. Ligi 91 protsenti väitsid, et on ise uudishimulikud ning 60 protsenti vastas, et nad enda hinnangul on uudishimulikumad kui teised inimesed. 53 inimest vastas, et nad tahavad olla avatud üha uuematele kogemustele.

Uuring keskendus ka inimeste reisistiilile ning nende prioriteetidele. Tervelt 55 protsenti vastas, et nad tahavad puhkuse ajal peamiselt reisisihtkohta avastada, mitte lõõgastuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles