Pinev video: lõvi tuleb safarituristidele ohtlikult lähedale

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Lõuna-Aafrika Vabariigis asuvas Krugeri rahvuspargis leidis möödunud laupäeval aset pinev olukord, kus lõvi tuli ootamatult safarituristidele liiga lähedale.

«Aafrika metsikus looduses mitme lõvi nägemine on alati suurepärane kogemus. Kuid me ei osanud oodata, et see võib kiirelt muutuda selliseks närvesöövalt lähedaseks kohtumiseks,» sõnas video üles filminud turist.

Ta selgitas, et safariauto ees istub nii-öelda loomakütt, kes aitab giidil märgata loomi ning maastikul loomajälgi tähele panna, vahendas MSN. «Me imetlesime lõvikarja, kui üks emane lõvi järsku auto ees istuva loomaküti poole kõndima hakkas,» kirjeldas ta.

Filmija sõnul jõllitas emalõvi meest pinevalt ja kikkis kõrvadega, saba vehkides. «Äkitselt muutus olukord auto ees istuva inimese jaoks üliohtlikuks,» sõnas ta, kuid lisas, et rahvuspargi töötajad on kogemustega ning treenitud, mistõttu jäi mees surmrahulikuks. 

«Lõvi oli meie kõigi mugavustunde jaoks liiga lähedal,» lisas ta.

Vaata lähemalt videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles