Rahakott rõõmustab: Euroopa suurim tšarterlendude pakkuja tuleb Lätti

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Bodo Tüngler / PantherMedia / Scanpix

Maailma suurim turismiettevõte TUI avab peagi Lätis kontori, mis tähendab soodsamaid puhkusepakette nii lätlastele kui ka eestlastele.

Reisiekspertide hinnangul tähendab TUI laienemine Lätti väga häid uudiseid reisijate jaoks, kuna see toob kaasa soodsamaid hindu eksootilistesse ja ka kaugematesse sihtkohtadesse, kirjutas Läti väljaanne Skaties.lv.

TUI grupile kuulub kuus lennufirmat ühes 150 lennukiga, lisaks 14 kruiisilaeva ning üle 300 hotelli ja kuurordi üle terve maailma.

Läti turismisektori töötajad usuvad, et kui TUI hakkab Lätis nii-öelda täiskohaga turismifirmana opereerima ning Riia lennujaamast tšarterlende korraldama, avaldab see turismifirmade konkurentsile radikaalset mõju.

Läti transpordi- ja kommunikatsiooniministeeriumi andmetel pole TUI veel kinnitanud, kas suurfirma hakkab lennukeid Lätis hoidma või ei. 

Sellegipoolest on TUI sisenemine turule kindel, kuna Läti tööotsinguportaalis cv.lv otsib ettevõte juba Riia kontorisse töötajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles