Gloria menüüd hakatakse pakkuma lennukitoiduna

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Dmitri Demjanov
Dmitri Demjanov Foto: Peeter Langovits

Restoran Gloria ja Estonian Air teatasid täna avalikkusele, et hakkavad tegema koostööd. See tähendab, et Eesti lennufirma pardal hakatakse serveerima Gloria menüüd.

Päris kõik meisterkokkade koostatud roogi mekkida ei saa, Gloria pardamenüüst saavad endale kõhutäidet valida Premium klassi reisijad ehk siis need, kes on ostnud äriklassi või paindliku turistiklassi pileti. Samuti jääb Gloria menüü pardale vaid septembriks.

Pardatoidu jaoks on kümmekond uudset retsepti välja töötanud Gloria omanik Dimitri Demjanov ise koos peakokk Stefan Jartsiga. Toidud küpsetab ja keedab Airo Catering Service.

Koostöö märkimiseks korraldab Estonian Air 9. septembril ka omalaadse restoranilennu, kus kokkab ja esitleb valminud roogasid Dimitri Demjanov.

Tagasi üles