Šokeeritud külastaja leidis oma hotellitoast vaglad (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Jumestuskunstnik ja sotsiaalmeedia mõjutaja Hayley Johnsen külastas Californias olles kaasaegset, heas piirkonnas asuvat motelli, mille hind polnud kuigi soodne. Hotellitoas ootas teda aga jälk üllatus.

Johnsen läks koos oma noormehega Californias asuvasse Palo Alto Inn nimelisesse motelli, kus nad said tõelise šoki osaliseks, kirjutab news.com.au.

Kohe pärast check-ini otsustas Johnsen vanni minna, kuid märkas siis midagi «tic taci sarnast» vannitoa põrandal. Seepeale kutsus ta kohale oma poiss-sõbra, kes koheselt ligi kümme vakla kogemata lömastas. Johnsen enda sõnul vaid karjus vannis. 

«Ta vaatas mind ja ütles, et ma paneks oma paganama riided selga, me kaome siit,» kirjeldab Johnsen enda ja kaaslase õudu.

Nad pakkisid kiirelt asjad ning Johnseni kaaslane helistas motelli administraatorile. «Samal ajal vaatasin ma põrandale. Vaglad ronisid vannitoast üle terve põranda voodi poole,» jutustas ta.

Oli peaaegu kesköö ning kümme minutit hiljem saadeti keegi vaklade probleemi kontrollima. Neile öeldi, et motell paarile raha ei tagasta, kuid nad suunatakse ümber teise ruumi.

«Me vastasime, et mitte mingil juhul. On peaaegu kesköö. Tegemist on terviseohuga. Me tahame oma raha tagasi kohe praegu. Ta ütles, et võib-olla saab homme ülemuse käest uurida, kas saab midagi teha,» jätkas Johnsen olukorra kirjeldamist.

Kuna motelli esindaja ei tulnud paarile vastu, lubas Johnseni kaaslane nad kohtusse kaevata. Selle peale visati nad üldse välja kinnitusega, et mingit raha tagastamist ei ole ega tule. Kuna nad ei osanud enam midagi peale hakata, helistas Johnsen politseisse, kes olid olukorrast sama šokeeritud kui nemadki.

Kuna motell neile raha ei tagastanudki pöördus Johnsen kättemaksuks interneti poole. «Helistage neile ja kaevake. Jätke neile kõneposti. Kaevake Yelpis. Säutsuge. Tasuge minu eest kätte,» säutsus Johnsen Twitteris.

Hiljem selgitas ta väljaandele Daily Dot, et kuigi ta tavaliselt selliste asjadega interneti poole ei pöördu, tundis ta sedavõrd suurt vastikust ning oma õiguste rikkumist, et ta ei suutnud seda jagamata jätta.

Veidi aega pärast säutsu uppus motelli Yelpi lehekülg halbadesse kommentaaridesse, mida motell on üritanud ka kustutada.

Pärast seda on Palo Alto Inn motell paari ees vabandanud ning väidetavalt ka raha tagasi maksnud. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles