Southwest Airlines kaotab turvalisuse kaalutlusel pardalt pähklid

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @foxmarlowe

Kõik USA lennufirmad peale Southwest Airlinesi olid juba pardal pähklite pakkumisest loobunud. Rohke allergiate arv reisijate seas sundis maapähklitest loobuma ja Southwest Airlinesi.

Maapähklid on suisa ikoonilised lennusnäkid, kuid allergikute tõttu pole nende serveerimine enam võimalik, mistõttu loobus nendest turvalisuse kaalutlustel lõpuks ka Southwest Airlines kirjutas Travel+Leisure.

Southwest Airlines on pakkunud pardal maapähkleid alates lennufirma algusaegadest 1970-ndatel ning pähklitest sai kiirelt osa ettevõtte brändist. Maapähkleid kasutati aastaid lennufirma turunduses ning nende pakkumine pardal on Southwest Airlinesi jaoks olnud tõeliselt oluline. Kuna aga allergikuid tekib üha rohkem, ei saa ka see lennufirma maapähkleid enda pardal pakutavate vahepalade hulka jätta.

«Maapähklid kuuluvad alati Southwesti ajaloo ja DNA hulka. Kuid selleks, et tagada parim pardakogemus kõigi jaoks, eriti maapähkli allergiaga reisijate jaoks, oleme teinud selle raske otsuse ja alates 1.augustist maapähkleid enam pardal ei paku,» selgitas Southwesti esindaja. Vahepalata aga reisijad ei jää ning lennufirma lubab pähklite asemel pakkuda küpsiseid või krõpse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles