Laevapiletite broneerimiseks uus portaal

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tarbija24

Reisifirma Estravel avas uue veebilehe, kus saab broneerida Helsingi, Stockholmi laevapileteid. Otsingus kuvatakse erinevate firmade pakkumised ning keskkonna kasutamine on tasuta.

Estraveli turundus- ja kommunikatsioonijuhi Mari-Liis Rüütsalu sõnul annab uue süsteemi otsing ülevaate väljumistest ning pakub ka hinnavõrdlust.

Suuri sooduspakkumisi portaalist aga loota ei maksa, piletid on sama hinnaga kui laevafirmade endi broneerimiskeskkondadeski.

Keskkonna plussiks on võimalus erinevate firmade pakkumisi võrrelda ning valida sobivam näiteks väljumise/saabumise kellaaja, sõidu kestvuse või hinna alusel. Samuti on võimalik kombineerida tulekul ja minekul erinevaid laevafirmasid.

Piletite eest tuleb maksta internetipangas ning pärast maksmist saab ostja trükkida välja vautšerid, millega saab minna juba check-in kassadesse.

Broneerimiskeskkond asub aadressil estravel.laevapiletid.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles