Reisija sai pärast lendu tagasi tükkideks rebitud pagasi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist/ @Kristen Horabin

American Airlinesiga Floridast Dallasese reisinud Kristen Horabin leidis lennujaama pagasilindilt täielikult purunenud pagasi ning avastas, et ligi pooled asjad olid kadunud.

Texasest pärit Kristen Horabini sõnul ootas ta lennujaamas pikalt, kuid tema pagas ei ilmunudki välja, vahendas The Sun. Seejärel pöördus ta lennujaama klienditeenindaja poole, kes märkas hoopis teisel pagasilindil kasti pandud ja täiesti lagunenud kotti. 

«Vaatasin lähemalt järele ja seal olidki minu asjad kasti sees, pooled neist hävinenud ning enamik puudu,» kirjeldas naine. Veelgi rohkem šokeeris teda aga lennufirma esimene reaktsioon, kuna tema ees vaevu vabandati ning paluti lihtsalt kaebus esitada.

Horabini sõnul olid enamik tema riideid puruks ning need, mis olid terved olid kaetud hambapasta ja musta õliga.  

«Need olid lihtsalt asjad. Asju saab asendada. Lihtsalt palju šokeerivam oli minu jaoks see, kuidas olukorraga tegeleti,» lisas ta. Tema jaoks on kõige kummalisem, et pärast tema pagasi purunemist keegi kogus tema koti riismed kokku, pani need kasti ja jättis selle siis suvalisse kohta.

American Airlinesi esindaja kinnitas, et pärast vahejuhtumit paluti Horabinil koheselt kaebus esitada, mida ta ka oli teinud. 24 tunni jooksul pärast kaebuse esitamist vabandas lennufirma reisija eest ning andis talle kahjude korvamiseks 3500 dollarit (ligi 2960 eurot) ning 300 dollari (ligi 250 eurot) suuruse lennuvoucheri.

«Me vabandame kahjude eest, mis Horabini pagasile osaks sai. Me teame kui raske on jõuda oma sihtkohta ning leida eest tugevalt kahjustatud pagas,» sõnas lennufirma esindaja ning lisas, et hetkel juhtumit uuritakse. Tõenäoliselt jäi Horabini pagas kusagile masinate vahele.

Naise enda sõnul loodab ta lihtsalt, et tulevikus pöörab lennufirma sarnaste juhtumite puhul oma klientidega suhtlemisele rohkem tähelepanu. «Saatku keegi, et öelda, et selline asi juhtus sinu isiklike asjadega ja meil on kahju. Ma oleks sellisel juhul ausalt selle asja lihtsalt  nii jätnud ja ära kõndinud, võttes olukorda kui ebaõnne,» lisas Horabin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles