Turist sai purjus peaga otsmikule tehtud tätoveeringu pärast peksa

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebooki videost

Briti turist sai Kambodžas kümnepealise grupi käest peksa, kuna oli lasknud endale purjus peaga otsaette vaidluse tekitanud tätoveeringu teha. 

Paul Ferrelli ründas ühes Kambodžas Sihanoukvilles asuvas baaris kümme meest, keda häiris tema tätoveering, kirjutas news.com.au.

Nimelt oli Paul lasknud endale otsmikule tätoveerida hiina hieroglüüfid tähendusega «Taiwan» ning kui ta baaris olles mütsi peast võttis, äratas see koheselt grupi meeste tähelepanu. Üks neist karjus Pauli tatoveeringut nähes «Taiwan, Hiina,» millele Paul vastas pahaaimamatult «Taiwan, Taiwan.»

Turisti sõnul läksid mehed selle peale segi, haarasid mis kätte juhtus ja hakkasid teda tümitama, samal ajal nõudes, et ta ütleks, et Taiwan on Hiina osa. 

Pärast rünnakut kirjutas Paul, kes on Taiwanis elanud 14 aastat, Facebookis, et tulevikus ei võta ta enam mütsi peast ning eemaldab ka tätoveeringu, «mis oli rumal purjus viga see endale näkku teha». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles