Uus kaardirakendus soovitab reisisihtkohti sulle meelepärase ilma järgi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Martin Valigursky / PantherMedia / Scanpix

Kui sa pole kindel, kuhu oleks kõige mõnusam puhkama minna, võib abiks olla uus rakendus, kus saad valida oma ideaalse kliima. Pärast sobiva õhutemperatuuri ja sademete koguse sisestamist, soovitatakse sulle piirkondi, kus täpselt selline ilm ongi.

Rakenduse on välja töötanud Ryan Whitaker, kes on ka ise nii-öelda digitaalne nomaad ning suur reisifänn, kirjutas Lonely Planet. 

Whitaker kirjeldas, et valis pea alati oma järgmise reisisihtkoha parima ilma järgi, kuid head ja usaldusväärset infot eri riikide kliimadest eri aegadel leida oli keeruline. Niisiis otsustaski ta reisihuviliste jaoks ise ühe ülevaatliku abimehe kokku panna. 

Et leida oma ideaalne sihtkoht, tuleb rakenduses valida endale sobilik minimaalne ja maksimaalne õhutemperatuur ning soovi korral ka sademete hulk. Seejärel saab valida soovitud nädala, pärast mida näitab kaart piirkondi üle terve maailma, kus valitud ajal eelistatud ilmaolud valitsevad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles