Puurist välja pääsenud ahv tekitas lennujaamas paraja kaose

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Browni Ülikoolist Texases olevasse metsloomade varjupaika teel olnud makaak pääses San Antonio lennujaamas transpordipuurist välja ning hakkas mööda lennujaama ringi jooksma.

San Antonio lennujaamas maandunud American Airlinesi lennuk transportis ka reesusmakaak ahvi nimega Dawkins, kes pidi minema Bostonist San Antonio lähedal olevasse Born Free USA primaatide varjupaika, kirjutas news.com.au.

Lennuki maandumisel läks aga midagi valesti ning makaak pääses oma transpordipuurist lahti. 

Ahv jooksis mööda lennujaama pagasiala ringi, enne kui ta B terminali juures nurka suruti ning kinni püüti.

American Airlinesi esindaja Ross Feinstein kinnitas, et kohalikku metsloomade varjupaika teel olnud ahv pääses tõesti pärast lennuki maandumist puurist välja. Feinsteini kinnitusel püüti makaak aga kinni ning on juba teel oma uude koju. 

Primaatide varjupaiga tegevjuht Prashant Khetan kinnitas, et makaak peaks peagi nende juurde jõudma, kuid ei soovinud öelda, kes ahvi põgenemise eest vastutav on. «Nagu võite ette kujutada, on sellisel asjal seadusest tulenevad tagajärjed,» lisas ta. 

American Airlines uurib juhtumit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles