Briti toiduajakiri kiidab Saare toidukultuuri

Martin Smutov
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsukala.
Suitsukala. Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Mullu viibisid Inglismaa toiduajakirja Food & Travel esindajad Eestis, kus keskenduti eelkõige Lääne-Eestile ja seejuures eriti Saare- ja Muhumaale ning lugu ilmub ajakirja juuninumbris.

SA Saaremaa Turism juhatuse liige Angela Nairis nentis, et kõnealune ajakiri on võitnud mitmeid auhindu ning lisaks tavapärastele teemadele keskendub just toidukultuurile erinevates maades, olles ühtlasi nagu reisiajakiri läbi toidu, kirjutas Saarte Hääl.

Saare maakonnas oli EAS-i partneriks reisi organiseerimisel SA Saaremaa Turism, kelle soovitusel käisid ajakirjanikud mitmes ettevõttes, kuid siinse toidukultuuriga tutvumisel lähtuti eelkõige märksõnadest «maalähedane», «kodune», «kohalik», rääkis Nairis.

«Saadi aimu nii hapurokast, notist, tuhlipudrust kui ka koduse leiva küpsetamise saladustest, lisaks suitsukala ja lammas ning palju muud põnevat.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles