Nordica murrab Skandinaaviasse: lennufirma alustas lendudega Kopenhagenisse

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn. 28JUL17. Nordica lennukid Tallinna lennuväljal.. Foto: Erik Prozes, Postimees
Tallinn. 28JUL17. Nordica lennukid Tallinna lennuväljal.. Foto: Erik Prozes, Postimees Foto: Erik Prozes / Postimees

Eesti lennufirma Nordica alustas lende Taani pealinna Kopenhaagenisse. Skandinaavia suurim sõlmjaam Kastrup on oma asukoha poolest mugav ühenduslüli nii transiitreisijatele kui ka linnapuhkuse nautijatele.

Eesti lennufirma eesmärk on pakkuda oma reisijatele sobilikke lennuaegasid põhimõttel «hommikul vara Tallinnast sihtkohta ja õhtuks koju tagasi».

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul on hea ühendus Taani pealinnaga olulise tähtsusega Eestile. «Nordica missiooniks on luua Eesti inimestele mugavaid ja kiireid otseühendusi oluliste sihtpunktide vahel. Kodumaise lennufirma lisandumine Kopenhaageni liinile annab reisijatele võimaluse valida paremaid lennuaegasid, toob kaasa konkurentsi tihenemise ning langetab sellel liinil ka piletihindasid,» lisas Uibo.

Nordica lendab Kopenhaagenisse kuni 11 korda nädalas. Hommikused lennud väljuvad Tallinnast tööpäeviti kell 7.00 ja õhtused lennud teisipäevast reedeni kell 18.30. Pühapäeva õhtul väljub lennuk Kopenhaagenisse kell 17.30. Tagasi Tallinna lennatakse esmaspäevast reedeni väljumistega kell 08.10 ja teisipäevast reedeni kell 19.40. Pühapäevane tagasilend väljub kell 18.40.

Sel suvehooajal saab Tallinna lennujaamast lennata 41 sihtkohta. Nordica katab neist 21, olles selle arvuga konkurentsitult suurima lennuprogrammiga vedaja Eesti pealinna lennujaamas. 1. juunil alustatakse lende Makedoonia kuurortlinna Ohridi ja sama kuu keskel algavad lennud Musta mere äärsesse Constantasse, Rumeeniasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles