Nordica hakkab tänasest lendama ka teise Kiievi lennujaama

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica.
Nordica. Foto: JAANUS LENSMENT/PM/SCANPIX BALTICS

Täna, 26. aprilli õhtul teeb Nordica avalennu Ukraina pealinna Kiievisse, Žulianõ lennujaama.

Kiievi suuruselt teine rahvusvaheline lennujaam asub südalinnast vähem kui kümne kilomeetri kaugusel ning on väga mugava ja kiire ligipääsuga. Lisaks igapäevasele ühendusele Kiievi Borispoli lennujaamaga, toimuvad lennud Tallinnast Žulianõsse teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti ning Žulianõst Tallinna esmaspäeviti, kolmapäeviti ning reedeti.

«Lisaks kahe pealinna vahel reisivatele klientidele ootame tugevat lisa ka transiitreisijate näol. Nordica suudab uue liini käivitamisega luua kiireid lisaühendusi ukrainlastele läbi Tallinna nii Skandinaaviasse, Kesk-Euroopasse kui ka Venemaale,» sõnas Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuht Toomas Uibo. 

Uibo sõnul on Ukraina Eesti lennufirma jaoks oluline turg ning Euroopa Liit on Ukraina kõige suurem kaubanduspartner. Kõik märgid näitavad, et liiklus Eesti ja Ukraina vahel hoogustub lähiajal veelgi tänu kehtima hakanud viisavabadusele ning järjest tihenevatele ärikontaktidele kahe riigi vahel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles