Tänavatoitu nautinud maailmarändurist endine parameedik suri düsenteeriasse

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @baron.von_fancy

Ümber maailma reisinud endine parameedik, 28-aastane Ross Chagnon, leiti Kambodžas asuvast hotellist surnuna.

New Yorgist pärit maailmarändur Chagnon oli oma seljakotireisiga jõudnud Taisse, kus ta nautis ka palju kohalikku tänavatoitu, kirjutas Dailymail. 7. aprillil postitas ta sotsiaalmeediasse foto, kus ta sõi tai tänavatoitu ning jõi kohalikku õlut ning peagi pärast seda teatas ta sõpradele, et tal on düsenteeria.

10. aprillil jõudis ta Kambodžasse ning jäi sinna kuni 20. aprillini, mil ta oleks pidanud hotellist lahkuma.  Öö enne oma surma saatis ta veel sõpradele naljatleva sõnumi sisuga: «Pro nipp: ära jää düsenteeriasse.»

Chagnon leidsid järgmisel hommikul oma voodi servalt surnuna Kiyo hotelli töötajad.

«Me ei näinud teda ja läksime tema tuppa, et uurida, kas ta tahab kauemaks jääda. Meie töötaja koputas uksele, aga sealt ei tulnud vastust. Ta lamas surnult voodis,» kirjeldab hotelli esindaja.

Šokeeritud töötajad kutsusid politsei, kes selgitas kiirelt välja, et surm polnud saabunud vägivalla tulemusena.

Kohaliku politsei esindaja leitnant kolonel Sam Srey sõnul saabus Chagnon hotelli üksina.

«Ta kukkus voodis kokku, arvatavasti kas minestamise või südameataki tagajärjel,» sõnas Srey. Mehe surnukera viidi haiglasse, kuhu see jääb seni, kuni tema perekond korraldab surnukeha transpordi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles