8 eset, mida inimesed pidevalt lennujaama unustavad

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Ivan Tykhyi/PantherMedia / Scanpix

Üheks kõige kummalisemaks esemeks, mis on lennujaama unustatud on ehk kunstjalg, kuid seda ei tule just tihti ette. Mis esemeid peaks lennujaamas aga hoolsamalt jälgima, et need teisel pool maakera olles kaotsi ei läheks?

Lennujaamadesse unustatakse tohutul hulgal asju, kuid vaid üks kolmest esemest jõuab tagasi oma algse omaniku juurde, vahendas news.com.au.

Vaata, milliseid kaheksat eset kipuvad reisijad kõige tihedamini lennujaamadesse unustama.

Prillid

Kõige rohkem kaotatakse lennujaama prille ja ka päikeseprille, mis on leitud enamasti turvaväravate alalt. Kuna kaotatud prille on palju ning neid on raske ka iseloomustada, saab omanik oma kadunud prillid harva kätte.

Vöö

Kuidas küll inimestel püksid alla ei kuku on omaette teema, aga pärast turvaväravate läbimist unustab suur osa inimesi oma vöö maha.

Telefon

Pärast prille ja vöösid unustatakse lennujaama maha telefone. Erinevalt eelnimetatud esemetest unustatakse telefone kõikjal lennujaamas, mitte vaid turvaväravate juurde.

Abielusõrmus

Lennujaamadesse unustatakse tohutu hulk ehteid, nende hulgas ka abielusõrmuseid. Sõrmused, mis jäävad omanikuta müüakse enamasti maha oksjonil.

Duty-free alkohol

Paljud ostavad lennujaama duty-free poest alkoholi ja unustavad selle siis maha. Näiteks Austraalia Brisbane'i lennujaama jõuab iga kuu kümneid mahaunustatud alkoholipudeleid.

Pass

Võib-olla ehk kõige kurvem kaotus on lennujaama mahaunustatud pass. Seda juhtub aga pigem lennujaama saabudes, mistõttu ei oska turist oma kadunud passi enam otsidagi. Dokumendi puudumist märgatakse tihti alles enne järgmisele reisile minekut. Kõige mõistlikum oleks passi külge kleepida paberilipik oma telefoninumbriga. Sellisel juhul saad oma passi kõige kiiremini kätte.

Pehme mänguasi

Lapsed on hajameelsed ning eriti võib neid segadusse ajada lennujaamasagin, mistõttu kipuvad nende käevangus olevad mänguasjad igale poole kaduma. 

Kehaosade proteesid

Kunstjalg, proteesid, kuulmisaparaadid, kargud- kõiki neid esemeid on lennujaamatöötajate hämmastuseks lennujaama unustatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles