Maailma suurimal kruiisilaeval on nii uisuväli, veepark kui ka robotettekandjad

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist\@jazzdrummer27

Maailma suurimal kruiisilaeval leiab suisa uskumatuna näivaid vaba aja veetmise viise nagu näiteks surfisimulaator, veepark, ronimissein ning lugematu arv restorane ja teatreid.  

Märtsikuus tegi Royal Caribbeanile kuuluv maailma suurim kruiisilaev Symphony of the Seas oma esimese sõidu ning terve suve võibki 228 081 tonni kaaluvat hiigellaeva Euroopa vetes kohata, vahendas Business Insider. 

Suurim kruiisilaev on vaid ligi tonni võrra raskem eelmisest rekordiomanikust Harmony of the Seas ning tegelikult kuuluvad mõlemad laevad samale ettevõttele. 

Royal Caribbeani tegevjuhi sõnul pole laeva suurus nende jaoks omaette eesmärk. Lihtsalt selleks, et mahutada ära piisavalt einestamisruume, meelelahutust ja puhkevõimalusi ongi palju ruumi vaja.

Laeva ehitamiseks kulus kolm aastat ning see mahutab 2759 eri tuba. Laevas on 24 ujumisbasseini, surfisimulaator, veekeerised ning veepark.

A post shared by Murilo Couto (@murilocouto) on

Samuti on laev jaotatud seitsmeks «linnaosaks,» kus on nii haljasalaga pargid kui ka elurajoonid. Näiteks on ühes pargis üle 20 000 taime.

#symphonyoftheseas #inaugural #centralpark #crocierissime

A post shared by Andrea (@andreino.1980) on

Samuti on võimalik ronida mööda 13 meetri kõrgust ronimisseina, käia teatris või jääetendusi vaatamas. Või sõita näiteks 9. dekilt algavat ahviraudteed pidi.

Laevas on 22 restorani ning baaris serveerivad reisijatele jooke robotid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles