Alaska Airlinesi kaaspiloot süüdistab pilooti vägistamises

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alaska Airlines
Alaska Airlines Foto: Jason Redmond/Reuters/Scanpix

Alaskas Airlinesis töötanud naispiloot väidab, et langes temaga lennanud meessoost piloodi uimastamise ja vägistamise ohvriks.

Kaaspiloodina töötava Betty Pina sõnul ärkas ta hommikul hotellis temaga lennanud piloodi toas palja alakehaga ja enda okse sees, vahendas news.com.au

Pina väidab, et Minneapolises ööbides  pani piloot õhtul arvatavasti midagi tema joogi sisse, kuna järgmisel hommikul ärkas ta poolpaljana mehe toas täielikus mäluaugus.

«Mõtlesin, et kus ma olen ja tõusin istukile. Märkasin kohe, et mu rinnahoidja ja pluus on seljas ja ma hakkasin voodilt maha libisema. Voodi oli niiske ja tundsid okselehka ja tekid ja linad olid kokku kägardunud voodi jalutsisse. Ja siis märkasin, et mul pole pükse ega aluspesu jalas,» kirjeldas Pina kohutavat olukorda.

Pina sõnul töötab teda rünnanud piloot endiselt Alaska Airlinesis ning ta soovib, et mees vallandataks.

«See on avatud ja hetkel töös uurimine ja me ei kommenteeri seda. Mida saame öelda on, et me võtame seda asja väga tõsiselt,» sõnas Alaska Airlinesi esindaja Ann Johnson.

«Meie töötajate ja külaliste turvalisus ja heaolu on meie esmane prioriteet. Sedasorti uurimise ajal on meie reegliks, et süüdistatav töötaja on uurimise ajaks töölt eemaldatud,» lisas Johnson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles