Lennusaatja eksitus tappis reisija koera (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: John McAllister/PantherMedia / John McAllister

United Airlinesi lennusaatja ei lubanud reisijal lennukis koera enda kõrval hoida, mistõttu heitis reisija lemmik lennu ajal hinge.

Esmaspäeval Houstonist New Yorki lennanud United Airlinesi lennukil käskis lennusaatja reisijal oma koera pea kohal olevasse käsipagasi hoiukappi panna, vahendas Travel+Leisure.

Kuigi reisijaga kaasas olnud koer oli lennufirma poolt aktsepteeritavas puuris, ei lubanud lennusaatja naisel looma enda istme ette tõsta, nagu tavaliselt koeraga reisimise puhul kombeks. Selle asemel käskis lennusaatja koera panna pea kohal olevasse käsipagasi hoiukappi.

Reisijad kuulsid lennu ajal koera kapis haukumas, kuid lennu lõpus oli loomake paraku hinge heitnud.

Vastavalt United Airlinesi lemmikloomade vedamise reeglitele peab lennukisse lubatav loom olema lennufirma poolt aktsepteeritavas puuris või pehmes kotis. Puur või kott peab mahtuma reisija ees oleva istme alla ning jääma sinna kogu reisi ajaks.

United Airlines on võtnud juhtumi ees vastutuse.

«Tegemist oli traagilise õnnetusega, mis poleks kunagi tohtinud juhtuda, kuna lemmikloomi ei tohiks mitte kunagi panna pea kohal olevasse hoiukappi,» seisis lennufirma teates. «Me võtame juhtumi eest täieliku vastutuse ning avaldame perele oma sügavat kaastunnet ning teeme kõik mis võimalik, et neid toetada,» oli teates kirjas. 

Lennufirma lubas põhjalikult uurida, mis täpsemalt juhtus, et selliseid õnnetusi tulevikus vältida.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles