Video: Nordica õnnesoovis Eestile peitub kaunis sõnum

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Facebookist/Nordica

Eesti rahvuslik lennufirma Nordica soovis Eestile suure sünnipäeva puhul õnne väga erilisel moel, kutsudes eestlasi ühtlasi üles ka üksteisest rohkem hoolima.

Eesti rahvusliku lennufirma Nordica töötajad filmisid külma trotsides Tallinna Lennujaama perroonil headest soovidest ja hoolivusest inspireeritud tervitusvideo kodumaa sünnipäevaks.

Videos kogunevad inimesed Tallinna Lennujaama lumisel perroonil Nordica CRJ900 lennuki ümber.

Nordica töötajate käes helgivad telefonide LED-lampide tulukesed ning peagi tekib lennuki ümber liikumine, mis moodustab minuti jooksul lennuki tiiva kõrvale kõigist osalejatest EV100 logo.

Nordica turundus- ja kommunikatsioonijuhi Toomas Uibo sõnul sündis video idee mõttekäigust, et pea 50 aastat otsustasid teised, kellega saame suhelda ja kuhu lennata.

«Nüüd on meil vabadus lennata Eesti moodi, eestlastele sobivatel aegadel ja meie rahva jaoks olulistesse sihtkohtadesse. Nordica on garantii, et Eesti on jätkuvalt ühendatud Euroopaga,» lisas Uibo.

Nordica tänab kõiki oma töötajaid, Lennuliiklusteenindust, Lennuametit ja Lennart Meri Tallinna Lennujaama, kes video valmimisele kaasa aitasid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles