Lennuk pidi alasti reisija tõttu tagasi pöörduma

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson/PantherMedia / Scanpix

Alaska Airlinesi lennuk Anchorage'ist Seattle'isse pidi tagasi pöörduma, kuna reisija lukustas end tualettruumi ja võttis end täiesti paljaks.

Lennuk tõusis Anchorage'ist õhku kolmapäeval kell 1.21 ning pöördus tagasi lennujaama tund ja 20 minutit hiljem. Lennufirma esindaja sõnul naasis lennuk Anchorage'i, kuna «reisija ei allunud lennusaatja korraldustele,» vahendas Travel+Leisure.

Reisija oli lukustanud end tualettruumi, riided seljast võtnud ning keeldunud siis neid tagasi selga panemast. Ühe reisija, Kate Danyluki sõnul olevat mees riided seljast võtnud ega tundunud olevat täie mõistuse juures.

Alaska Airlinesi esindaja sõnas, et kuigi lennukis ei kuulutatud välja hädaolukorda, otsustasid piloodid siiski tagasi pöörduda. «Lennukit ootasid väravas korrakaitsjad. Reisija viidi lennukist minema korrakaitsjate saatel,» lisas esindaja.

Reisija Danyluki sõnul viidi paljas mees lennukist välja tagaukse kaudu, kusjuures korrakaitsjad proovisid tema alastust teiste reisijate eest katta.

Kuigi pole teada, kas alasti mees arreteeriti, otsustas lennufirma korrarikkujat mitte karistada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles