Rännusellid jagavad põnevaid reisimuljeid Touresti Reisiklubi alal

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: imageBROKER/Moritz Wolf/imago/imagebroker/Scanpix

Touresti peahallis asub Reisiklubi ala, kus igal täistunnil hakkavad rännusellid põnevatest sihkohtadest muljeid jagama.

Reisiklubi alal jutustatakse nii Antarktikast, Araabia Ühendemiraatidest kui ka Hawaiist ning see on hea paik reisiinspiratsiooni ammutamiseks. Postimees avaldab Reisiklubi esinemiste kava täismahus:

Reede 9. veebruar

14.00 Andres Tarand, «Reisisihtkoht Antarktika».

Järgmise aasta kevadel möödub Tarandi esimesest Antarktika-talvest 50 aastat, mistõttu on ta otsustanud siis jäisele mandrile tagasi minna. Samuti võtab ta rühmajuhina kaasa seltskonna eestlasi. Intervjueerib Tiit Pruuli.

15.00 Olja Müürsepp, «Hawaii ja Grand Canyon.» Olja on Ameerikas elanud juba 29 aastat, sellest 20 aastat on töötanud American Express Traveli tippspetsialistina ja alates eelmisest aastast jätkab reisialaste kogemuste jagamist Eesti ettevõtte Preferred Travel Sevices LLC juhina USA turul. Oma suur kogemustepagasit reisiteeninduse vallas jagab Olja lahkelt ka kõikide huvilistega. Vestlust modereerib samuti aastaid USAs elanud Neeme Raud.

16.00 Dagmar Raudam, raamatu «Minu Gruusia» autor. Gruusiast jutustavad veel turismiprofessor ja Gruusia parlamendinõunik Marina Metreveli ning Gruusia Turismiassotsiatsiooni (GTA) esinaine Natalie Kvachantiradz. Lisaks lõbus viktoriin toredate auhindadega. Arengukoostöö programmi raames on toetajaks Eesti Välisministeerium.

17.00 Tallinna Lennujaam «Uudised ja arendused, uued sihtkohad, reisija õigused, julgestusteadaanded».

Laupäev 10. veebruar

11.00 ja 12.00 «Shodo Jaapani kalligraafia töötoad,» mida viib läbi Järveotsa gümnaasiumi jaapani keele õpetaja hr Hiroyuki Sonobe. Grupis on maksimaalselt 20 inimest. Vajalik on eelregistreerimine.

13.00 Reinar Hallik, «Põnev ja ootamatu Rumeenia.» Reinar jutustab eesti korvpalluri kogemusest Rumeenias.

14.00 «Apulia – romantiline Lõuna-Itaalia.» Juttu tuleb hotellidest, saab degusteerida piirkonna veine, toimub loterii. Korraldaja JLK International.

15.00 Relika Williams, «Austraalia ja Okeaania.» Aerotraveli ärikliendihaldur Relika Alliksaar Williams elas Austraalias kokku 10 aastat. Ta töötas seal ka kohaliku reisiagendina ja jagab soovitusi neile, kel plaan minna seda põnevat, huvitavat ja imelist saareriiki uudistama. Modereerib Krister Kivi.

16.00 Tallinna Lennujaam, «Uudised ja arendused, uued sihtkohad suvel 2018»

16.15 Kati Vabi-Vanaale, «Araabia Ühendemiraadid, eestlasena emiraatides.» Eesti naise põnevad lood ja kogemused elust, tööst ja kommetest selles kauges kultuuris.

Pühapäev 11. veebruar

11.30 Tallinna Lennujaam, «Uudised ja arendused, uued sihtkohad, reisija õigused, julgestusteadaanded».

12.00 Daniel Erik Schaer, «Makedoonia – täis üllatusi». Eesti Vabariigi suursaadik Makedoonias jutustab sellest veel paljude seiklejate jaoks avastamata põnevast riigist.

13.00 Taavi Toom, «Lend Kopenhaagenisse – kultuuriväärtused peopesal». Eesti Vabariigi endine suursaadik Taanis jutustab meile lähedal oleva kauni riigi ja linna võludest.


Reisiklubi ala toetab Tallinna Lennujaam. Programmijuht ja moderaator on Astrit Aasma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles