Nordica salongipersonali naljakad lood: nad joovad kohvi.. sidruniga

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica salongipersonali liige
Nordica salongipersonali liige Foto: Nordica

Lennukite salongipersonal teenindab reisijaid õhus iga päev, mistõttu puutuvad nad kokku igasuguste kummaliste ja naljakate olukordadega. Sel nädalal on Postimees kokku kogunud naljakaid lugusid Nordica töötajate juhtumitest.

Teele:

Õhus teeninduse ajal on meil pakkuda nii gaasiga kui ka gaasita vesi ja need kõik on suurtes 1,5 liitristes pudelites.

Vahel kui on väga kiire, siis liigub kõik käes ka väga kiiresti ning ühele reisijale vett valades lendas mul üks lahtine pudel vett kahe istme vahele. Kuigi pudel oli vaid pooltäis, said neli reisijat veidi märjaks. Õnneks ei saanud nad pahaseks ning tegid hoopis nalja, et küll on hea, et see kohv polnud.

Mari-Liis:

Väga huvitav komme on just poola lendudel, kus tellitakse kohvi sidruniviiludega. Küsin alati üle, et kas te mõtlesite teed sidruniga? Aga ei, siiski mõeldaksegi enamasti kohvi sidruniga.

Margareth:

On oluline, et inimesed paneks tähele teadvustusi. Meil oli just hiljuti olukord, kus poolel teel Hamburgist Kopenhagenisse pidime tehnilise rikke pärast tagasi pöörduma. Kuigi tegime lennukis asjakohase teadaande, arvasid päris paljud uuesti Hamburgis maandudes, et jõudsime siiski Kopenhaagenisse. Muidugi ma ise pole ka teab mis hea näide sellest, kuna reisin samuti kogu aeg klapid peas.


Järgmine lugu ilmub järgmisel laupäeval ning siis räägivad oma naljakatest juhtumitest Airbalticu töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles