Kummaline reisitrend: rännusellid jagavad massiliselt palja tagumikuga pilte

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Instagrami kasutajad jagavad reisil käies tehtud pilte oma paljastest tagumikest 281 000 jälgijaga kontole Cheeky Exploits.

Instagrami konto Cheeky Exploits taga on anonüümseks jääda soovinud naine, kelle sõnul leiab ta oma kirjakastist iga päev tosinaid paljaste tagumike fotosid, vahendas The Sun.

Naise sõnul avasid nad abikaasaga Instagrami konto lihtsalt naljaviluks.

«Ma absoluutselt mitte iialgi ei arvanud, et see saavutab sellise jälgijaskonna. Alustasin seda lihtsalt ühe tobeda naljana koos abikaasa ja sõpradega.»

Esialgu olid jälgijateks lihtsalt sõbrad, kuid kaheksa kuu möödudes jõudis jälgijaskond tuhandeni. Pärast seda jõudis tema konto meediasse ning «siis läks kõik segi,» selgitas naine.

«Mulle saadetakse igasuguseid tagumikke igast maailma paigast. Ma postitan neist enamiku, kuid mul on endiselt ligi 1000 pilti kirjakastist, mida ma pole jõudnud vaadatagi. See võtab aega!» räägib naine.

Ülimalt populaarsel kontol on hetkel üle 281 000 jälgija. Kuigi kontol on sadu paljaid tagumikke, on vaid väga vähesed neist ebasobiva sisu tõttu eemaldatud.

«Ainsad fotod mida ma ei postita on need, mis on kas kehva kvaliteediga või liiga seksuaalsed. Alguses need ei olnud nii mitmekesised, sest mulle ei saadetud väga palju pilte. Kuid mul on rõõm öelda, et see on nüüd muutunud!» lisas naine.

Tema sõnul on paljud talle kirjutanud, et nad jagavad palja tagumiku fotosid vaid seetõttu, et lehekülg on andnud neile enesekindluse vaba olla.

Konto algataja loodab, et lehekülg aitab inimestel oma keha suhtes positiivsem ja enesekindlam olla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles