Eesti hotellitöötajate põnevad seigad: administraatorid täidavad unistusi

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: Costas Kleopa / Alamy/ Vida Press

Hotelliteenindaja tööpäevad ei möödu sugugi ainult vastuvõtulauas naeratades ning külalisi vastu võttes. Eesti nelja- ja viietärnihotellide vastuvõtujuhte koondav AICRi alaliit Eestis ja Postimees on kokku kogunud huvitavamad lood hotellide administraatoritelt.

Eliise Alling Telegraafi hotellist räägib vahepala enda erialase tööelu alguspäevilt, mis andis talle kinnitust, et valitud amet on tema jaoks:

Minu kogemus tuleb minu majutuskarjääri algusest ning avas juba varakult mu silmad sellele, kui palju tähendab külastaja jaoks administraator. Töötasin sel ajal ühes väikeses vanalinna hostelis, kui uksest astus sisse 70-aastane vanaproua Lõuna-Aafrikast.

Ta oli pisut kartlik, kuid väga õhinas ja seletas mulle, kuidas äsja 70-aastaseks saanuna, otsustas esimest korda minna reisile ja külastada kõiki neid riike, millest ta on lapsepõlves unistanud.

Kui ma tema loo ära kuulasin, teadsin, et annan endast kõik pakkumaks talle Eestist ja Tallinnast kustumatut muljet. Panime koos paika täpse plaani, et tema kahepäevasesse reisi mahuks kõik, mida väärt näha. Kui ta viimasel õhtul mind tänama tuli ja kinnitas, et Tallinna külastus vastas kõigile ta ootustele ja enamgi, teadsin, et see amet on minu jaoks, sest meie –  administraatorid täidame külastajate unistusi!

Loe ka:

Poissmeesteõhtu julm nali

Öised prostituudid eksisid hotelliga

Rätikuga vehkinud klient põhjustas suure uputuse

Roosiõitest süda voodil

Lind tekitas hotellitoas paanika

Härra, võtke oma lipakas ka kaasa


Postimehe reisiportaal avaldab kord nädalas Eesti hotellitöötajate ametis juhtunud põnevaid seikasid. Kui oled hotellis töötanud ja tahad oma lugu jagada, siis kirjuta reis@postimees.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles