Beiruti lennujaama kuusk oli nii kole, et see tuli inimeste halvakspanu tõttu eemaldada (1)

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Twitterist

Beiruti lennujaamas asunud lendamistemaatikaga jõulukuusk tekitas sotsiaalmeedias nii suurt inimeste pahameelt, et kuusk tuli eemaldada.

Kuusk oli nimelt valmistatud lennujaamas ja lennukites leiduvatest esemetest nagu näiteks päästevestid, tulekustutid ja metall. Jõulupuu oli Liibanoni rahvusliku lennufirma Middle East Airlines initsiatiiv toetada keskkonnasäästlikkust ning avardada inimeste teadlikust metsaraiest ja taaskasutusest, vahendas Lonely Planet.

Beiruti lennujaama läbinud reisijad aga sellist jõulupuud ei toetanud ning avaldasid pahameelt ka Twitteris. Mõni päev hiljem võetigi jõulupuu maha ning asendati uuega.

Liibanon on imeliselt mitmekesise loodusega väikeriik Vahemere rannikul. Paraku on lõputud ehitustööd, korruptsioon ja sõjakahjustused riigi loodusele tugeva jälje jätnud, mistõttu proovivadki nüüd eesrindlikud ettevõtted keskkonnateadlikkust riigis tõsta.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles