Eesti parim boutique-hotell ei asugi Tallinnas

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Frosthotel.ee

Pärnus asuv boutique-hotell Frost võitis Annual World Luxury konkursil Eesti parima boutique-hotelli tiitli, olles Eestist ainus väljaspool Tallinna olev võitja.

Tallinna hotellidest sai oma kategoorias auhinna Hilton Tallinn Park, Swissôtel Tallinn ja Solo Sokos Hotel Estoria. 

World Luxury Hotel Awardsi antakse välja alates 2006. aastast, tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatuima organisatsiooniga, mis valib luksushotellidest välja parimad, arvestades nii hoonet, disaini kui ka teeninduse kvaliteeti. Võitjad selguvad hääletuse teel, sel aastal hääletas oma lemmikute poolt nelja nädala jooksul ligikaudu 300 000 inimest üle maailma.

Aastane töö on näidanud, et boutique-hotell Frost on saavutanud kindla positsiooni mitte ainult Eestis, vaid ka rahvusvahelisel turul ning selle tunnustuseks on nüüd väärikas rahvusvaheline auhind.

«Kui Pärnusse hotelli planeerisime, olime veidi kahtlevad boutique-hotelli rajamise suhtes, aga kuna see stiil on meile endile kõige südamelähedasem, otsustasime siiski riskida,» kirjeldas algust hotelli juht Mare Liidemaa. 

Luksuslikus Pärnu kesklinna sisehooviga boutique-hotellis asub seitse omanäolist sviiti ning seitse eridisainiga apartementi, kokku mahutab hotell 55 inimest. Hotelli sviidid ja apartemendid on kõik erineva kujunduse ja planeeringuga, sisekujunduses on elegantselt kokku sulatatud ajaloolised elemendid kaasaegse disainiga. Kuninga tänava maja viimasel korrusel on kaks suurt rõduga apartementi, ühes on ka täisvarustuses nõupidamiste tuba. Hoonete eriline valguslahendus muudab ajaloolise kompleksi ja sisehoovi eriliselt romantiliseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles