Populaarne Instagrami-konto suleti pepupildi tõttu

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sotsiaalmeediamaailmas on reisilt vahva või kiiksuga pildi saamine ja jagamine omaette väärtus, kuid mõnikord ületavad inimesed ka hea maitse piire.

Nii juhtus kahe California mehega, kes pidasid populaarset Instagrami-kontot nimega Traveling Butts ehk tõlkes «reisivad pepud». Nende «kiiksuks» oli poseerida tuntud turistilõksude taustal, pepud paljad.

Bangkokis aga läksid nad asjaga üle piiri, kui poseerisid kahe püha templi, Wat Aruni ja Wat Pho taustal. Kohalikud võtsid seda sügava solvanguna ning jagasid pilte Facebookis, kommenteerides: «Taid austavad templeid ja templite maad. Selliste piltide tegemine on Tais seadusega keelatud.»

Instagrami-konto suletigi, sellele oli aga kogunenud juba 14 400 jälgijat. Mehed ise nimetavad pepupilte belfie’deks – sõnamäng selfist ja sõnast butt (pepu). Belfie’d on viimane Instagrami reisitrend, nii võib pepusid näha Suure Kanjoni, Eiffeli ja Pisa torni, ning Amazonase jõe taustal, vahendab news.com.au.

Posted by Sudarat Wajanasiri on Sunday, 26 November 2017
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles