Kas uus reisitrend? Järjekordne rännusell teeb endast reisil alastipilte

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @getnakedaustralia

Alastipilte jagavad rännusellid väidavad, et postitavad endist riieteta pilte, sest soovivad tõestada, et paljas keha ei pea alati olema seksuaalse alatooniga. 

Hiljuti kogus internetis populaarsust Belgiast pärit paar, kes postitas endast sotsiaalmeediasse alastipilte. Nüüd on instagramis kuulsust kogumas hollandlanna, kes samuti jagab paljaid rännupilte. 

21-aastane hollandlanna Sterre reisib ringi mööda Austraaliat ning jagab endast Instagramis paljaid reisipilte, vahendas Metro.co.uk. Tema enda sõnul soovib ta näidata, et alastiolek ei ole imelik või seksuaalne ning seetõttu poseerib neiu riieteta nii basseinide juures, kaljudel, randadel kui ka metsades. Sterre on juba tõeliselt populaarne ning tal on tervelt 123 000 Instagrami jälgijat.

 

Wonderful three days into nature without any reception of internet! Great swim in the creek and took a dive into the great barrier reef! Saw beautiful sea turtles which were so friendly! After that I went on a crocodile tour so i saw a big 3 meter crocodile!! Back into civilization right now and getting ready for a new adventure. Don't forget to turn on post notifications so you get an instant update when i post a new picture! __________ _____________________________________ #nude #nudeinnature #naturist #naturism #nudist #nudism #nudeart #nudemodel #freethenipples #freethenips #getyourassintonature #sexygirl #sexy #cute #anakedgirl #experiencenaturism #outdoornude #clothesoff #befree #nudity #explorenaked #nakedphotography #naked #nudegirl

A post shared by Naked travel girl (@a.naked.girl) on

Sterre sõnul sai ta inspiratsiooni lehelt «Get Naked Australia,» kus paljud reisisellid postitavad endist alastifotosid eri paikades. «Get Naked Australia» on samuti üüratult populaarne, sel on lausa 221 000 jälgijat, kuid lehel ei postita alastipilte ainult üks, vaid fotosid saadavad sajad inimesed.

Kummalisel kombel kasutab Sterre aga piltide all sarnaseid hashtag'e, kus lisaks #nakedgirl ja #nudism hashtag'idele on ta lisanud ka sõnu nagu #sexygirl ja #sexy, mis tundub tema alastuse mitte-seksuaalsuse sõnumiga vastuollu minevat.

Samuti on märgata ka piltide all olevatest kommentaaridest, et tema jälgijad ei mõista tema pilte kui nudismi ja mitteseksuaalsuse populariseerimist. Enamik Sterre piltide all olevaid kommentaare on kahtlemata seksuaalse alatooniga.

Mida arvad sina? Kas alasti reisipildid suudavad populariseerida alastuse loomulikkust või on need lihtsalt järjekordne viis enese eksponeerimiseks?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles