Ideaalsete puhkusepiltide uus tase: see hotell aitab sul kõige kadestamisväärsemaid fotosid teha

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @conrad_maldives

Maldiividel asuv hotell pakub teenust, kus «Instagrami teenindaja» viib külalise kõige kaunimatesse ja ikoonilisematesse paikadesse saarel. Seda kõike selleks, et külastaja saaks puhkuselt kõige ideaalsemad pildid.

Conrad Maldives Rangali Islandi hotell pakub teenust, kus külastaja läbib nii-öelda Instagrami raja #InstaTrail, vahendab Lonely Planet. See tähendab, et külastaja viiakse saare kõige maalilisematesse kohtadesse, kus imeline fotoklõps on garanteeritud.

Rajal on näiteks peidetud kohad Rangali saare kaugeimas tipus, kust avanevad imelised vaated ning kust on võimalik imetleda värvideküllast päikeseloojangut.

Samuti viiakse külastaja India ookeani äärse Undholi juurde, mis on Maldiivide traditsiooniline kiik.

Pildistamisvõimalus on ka maailma esimeses veealuses restoranis nimega Ithaa, kust saab läbi klaasi vaadelda ookeanielukaid.

Kuna hiljutine uuring tõestas, et paljud reisijad valivad sihtkoha just selle järgi, kui vägevaid fotosid sotsiaalmeedia konto jaoks saaks seal teha, tundub hotelli uudsel teenusel jumet olevat.

Hotelli juhataja sõnul tuli idee hotelli enda kohalikelt töötajatelt. Näiteks teavad nemad paremini kui ükski turist, millise nurga alt peaks tegema foto, et jääksid peale mõlemad saared ning kust saab pildile kõige kaunima päikeseloojangu. Lisaks käivad paljud hotellikülastajad ka joogatundides, kus neile õpetatakse millised joogapoosid näevad visuaalselt foto jaoks kõige kenamad välja. Niisiis saavad külastajad nii mõnusa treeningu kui ka kauni foto.

Kord nädalas jagab hotell külastajate tehtud fotosid ning tänab neid piltide sisukuse eest. Hotelli esindaja sõnul ei ole see vaid nii-öelda fototuur, vaid külastajatel on teenuse abil võimalik tundma õppida kohalikku kultuuri, ajalugu ja loodust. Lisaks tekitab see hotelli töötajate ja külastajate seas palju personaalsema sideme.

Rohkem infot #InstaTrail kogemuse kohta on leitav Conrad Maldives Rangali Islandi kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles