Finnair avab talvehooajaks mitu uut eksootilist sihtkohta

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valle De Los Ingenios, Kuuba
Valle De Los Ingenios, Kuuba Foto: Hans Blossey/ Vida Press

Seoses Finnairi laienemisega saab alates novembrist ja detsembrist lennata Tallinnast sellistesse põnevatesse paikadesse nagu India, Mehhiko, Dominikaani Vabariik ja Kuuba.

Uus liin Goasse alustab 1. novembril, Puerto Vallartasse Mehhikos 5. novembril ja Puerto Platasse Dominikaani vabariigis 30. novembril. Kuubale, Havanasse saab lendama hakata 1. detsembist.

«See talv on Finnairi 94 tegutsemisaasta jooksul märgilise tähtsusega, sest käimas on lennufirma ajaloo suurim laienemine,» selgitas Finnairi Ida-Euroopa ja Balti regiooni juht Arunas Skuja. «Lisaks mitmele uuele sihtkohale tihendame ühendusi Bangkoki, Hongkongi ja Singapuri suunal, mis on ühtlasi eestlaste ühed eelistatuimad talvepuhkuse veetmise kohad.»

Talvehooajal pakub lennufirma eestlastele 20 sihtkohta üle ookeani ja 100 Euroopas. Atlandi-ülese lennuühenduse tugevdamiseks Eestis laiendab Finnair koodijagamise partnerlust British Airwaysi lennukompaniiga, jagades enda koodi Londoni Heathrow' lennujaama ja Tallinna vahelisel liinil.

«Tänu koodijagamisele avaneb eestlastele rohkem võimalusi kombineerida lende Põhja-Ameerikasse. Ka võimaldab partnerlus tagasi tuua hooajalise Helsinki-Miami liini, mis on näidanud end Tallinnast algava populaarseima pikamaa lennusuunana,» lisas Skuja.

Finnairi lendude talvehooaeg algab 29. oktoobrist ja kestab 24. märtsini. 2018. aastal lendab Finnair Tallinna ja Helsinki vahel 44 korda nädalas. Samuti jätkuvad igapäevaselt Helsingi-Tartu lennureisid. 2018. aasta suvel plaanib Finnair Tallinna ja Helsingi vahelist lendude sagedust veelgi tihendada, lisades lennugraafikusse 17 uut lendu nädalas. Tartu liinil saab lennata kuuel korral nädalas, lisaks parenevad Aasia-suunalised ühendused.

Finnairi pikamaalendude sihtkohad:

16 korda nädalas Bangkoki

10 korda nädalas Hongkongi

7 korda nädalas Seouli, Pekingisse, Shanghaisse, Singapuri ja New Yorki

5 korda nädalas Osakasse ja Nagoyasse

3 korda nädalas Chongqingi, Phuketisse ja Miamisse

2 korda nädalas Goasse, Havanasse ja Krabisse

kord nädalas Puerto Vallartasse, Puerto Platasse ja Ho Chi Minh Citysse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles