Belgia paar reisib mööda ilma ringi alasti

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @nakedwanderings

Paljaid reisipilte postitav paarike tahab inimestele näidata, et nudism pole vaid vanade hipide ja pervertide pärusmaa.

Nick ja Lins on tavaline 30-ndates paar Belgiast, kes rändavad koos ja avastavad maailma. Eriline on nende juures see, et nad eelistavad reisida riieteta, vahendab news.com.au. Nad on külastanud oma reisidel juba Horvaatiat, Kreekat, Balkani poolsaart, Itaaliat ja Brasiiliat ning otsinud kõigis neis riikides üles kohad, kus nad saaksid aega veeta alasti.

Paarikese sõnul hakkasid nad oma paljaid reisipilte sotsiaalmeedias jagama, et populariseerida loomulikku alastust ehk nudismi. Kuna interenetis leitav info nudismi kohta on kas vananenud või patroniseeriv, soovivad nad inimestele näidata oma arusaama alastusest.

Nick ja Lins jõudsid nudismini kogemata. Neile kingiti avaliku sauna külastus, kuid nad ei teadnud, et seal peab olema alasti. Riiete hülgamine oli nende sõnul niivõrd vabastav kogemus, et nad soovisid seda veel teha. Otsustavaks sai nende reis Luxemburgi, kus avalik rand oli nende jaoks liiga ebameeldivalt ülerahvastatud. Nad avastasid, et lähedal asub ka nudistide rand, mis oli palju rahulikum ja inimestevaesem. Pärast seda eelistavad nad olla alasti kõikjal, kus see pole karistatav.

Märksõnad

Tagasi üles