Pagasiteenindaja arreteeriti, sest ta vahetas korduvalt kohvritel silte

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt illustratiivne
Pilt illustratiivne Foto: Vida Press

Singapuri lennujaama töötaja arreteeriti ning teda süüdistatakse 286 korral seaduse rikkumises. Mees vahetas ära reisikohvrite silte, et lisada enda ellu «veidi põnevust».

63-aastane Tay Boon Keh alustas kohvrite siltide vahetamisega juba 2016. aasta novembris. Enne, kui ta oma tegevusega vahele jäi, vahetas ta pagasite sihtkohta näitavaid silte ära kolme kuu jooksul peaaegu iga päev, vahendab Travel Pulse.

Kui mehe käest kohtus küsiti, miks ta soovis kohvrid valesse sihtkohta saata ei pakkunud ta mingid selgitust. Ta tunnistas oma süüd ja seetõttu võib teda ees oodata aasta vanglas ning trahv iga pagasiühiku eest, mis tema tõttu valesse kohta läks.

Kuna ta töötas firmas, mille teenuseid ostis Singapuri lennujaam sisse, siis käsitles mees mitmete lennufirmade pagasit. Muuhulgas võisid kannatada Singapore Airlinesi, Lufthansa ja Silkairi reisijad. Suure tõenäosusega lendasid kaduma läinud pagasi omanikud Hongkongi, Londonisse, Manilasse või Perthi.

Kehi tegevus tekitas küll parajalt peavalu, kuid lennujaama ametivõimud on kindlad, et tema tegevus ei põhjustanud ohtu turvalisusele. «Sellegipoolest oleme suurendanud järelvalvet pagasikeskuses,» sõnad lennujaama esindaja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles