Päris Sigatüüka kooli otsitakse töötajaid

Johanna Vahuri
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hogwarsti kool Ameerika Ühendriikides
Hogwarsti kool Ameerika Ühendriikides Foto: Vida Press

Tõelisi Harry Potteri fänne oodatakse kandideerima Warner Brosi tööle, et asuda vägesid juhatama päris Sigatüüka koolis.

Warner Bros otsib töötajaid atraktsioonile Harry Potter stuudiotuur, kus külastajatele tutvustatakse filmisarja tegemise telgitaguseid. Sellega käivad kaasas uhked kostüümid, eriefektid ja kaunid dekoratsioonid, vahendab Travel and Leisure.

Stuudiotuuri atraktsioon asub Leavesdenis Inglismaal ning nüüd värvatakse sinna nii müügijuhte, laojuhte kui ka «Sigatüüka töötajaid.»

Töötajad peavad suhtlema klientidega ja katsetama nende suurepäraseid teadmisi Harry Potteri maailmast. Uued meeskonnaliikmed saadavad külastajaid läbi võlumaailma, kõneledes põnevatest lugudest, faktidest, statistikast ja filmisaladustest.

Muuhulgas saavad uued liikmed tutvustada ka Diagoni põiktänavat, Sigatüüka suurt saali ning professor Umbridge'i kabinetti.

Kõik, kes soovivad ametipositsioonile kandideerida, saavad rohkem infot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles