Lennufirma jättis reisijad kaheks päevaks Dubaisse lõksu

Johanna Vahuri
, Reisiportaali toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Qantase lennuk
Qantase lennuk Foto: Vida Press

Qantase reisijad, kes olid teel Londonist Sydneysse, on lennufirma peale väga pahased, sest nad jäeti kaheks päevaks Dubaisse ootele.

Lend QF2 jõudis Londonist ilusti Dubaisse, kuid sealt teekonda jätkata ei saadud, sest reisijad Syndeysse toimetama pidanud lennukil ilmnes konditsioneerisüsteemis rike, vahendab news.com.au.

Lennufirma paigutas kõik reisijad ööseks hotelli ja mehaanikud nägid probleemi lahendamisega vaeva. Reisijad saabusid järgmise päeva hommikul taas lennujaama, kuid ka siis ei olnud lubatud väljalendu oodata, sest paranduste käigus avastati veel teinegi tehniline viga.

Reisijad vihastasid, sest nende hinnangul ei andnud Qantas neile piisavalt informatsiooni. Pärast 44- tunnist ooteaega said reisijad lõpuks taas teele asuda, sest lennufirma laenas Emiratesilt teise lennuki, mis kliendid Sydneysse toimetaks.

Kuigi mõned kliendid jäid rahule, et lõpuks lahendus leiti, oli palju ka neid, kes arvasid, et see lahendus tuli veidi liiga hilja ning lisaks ei pakutud reisijatele ka piisavalt kompensatsiooni.

Qantas palus oma avalduses vabandust ja lisas, et sellised hilinemised on äärmiselt ebatavalised, kuid nad rõhutasid, et reisijate turvalisus on nende prioriteet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles